Resultaten voor oldtimer huren voor een dag

oldtimer huren voor een dag
Klassiekrijden Klassiekrijden.nl voor een onvergetelijke dag.
Verhuur voor meerdere dagen of een weekend is ook een mogelijkheid. U vindt ons in IJsselmuiden regio Kampen Zwolle, Overijssel. Mooi centraal gelegen tussen de provincies Gelderland, Flevoland, Drenthe en de Noordoostpolder. Als u een goedkope trouwauto wilt huren, een dagje wilt toeren of iets anders, dan horen wij het graag. Dit kan door het invullen van ons contactformulier of een mailtje aan info@klassiekrijden.nl. Bellen kan ook met 06-13432592 op do/za hele dag en ma/di/wo/vr na 18.00 uur; zondags gesloten.
led werklamp
Oldtimer trouw auto huren Oldtimerbeleving.nl.
Geef dus uw dag een extra exclusief tintje door een van onze oldtimers als trouwauto te huren. Als u wilt, kunt u zich ook laten rijden door een van onze chauffeurs. Arriveer in stijl. Heeft u een galabal, jubileumfeest, communie of andere speciale gelegenheid? Impress door in een van onze oldtimer op de happening te arriveren. Voor kortdurende verhuur hanteert Oldtimerbeleving.nl speciale prijzen.
3d animatie
Nostalgico Oldtimer verhuur.
Dat is natuurlijk leuk voor een dagje uit, maar ook bijzonder voor de mooiste dag van je leven. Ga je trouwen, kies dan voor een van de auto's' van Nostalgico om je te laten vervoeren óf om zelf te rijden, nog leuker!
airbnb fr
2cv huren voor dagje uit, trouwauto of bedrijfsuitje Huur een Eend.
Een dag 2CV rijden? Bij Huureeneend altijd een groot succes! Huur een Eend! Een mooie lelijke Eend huren? Oude tijden herleven met een dagje rijden in een karakteristieke Citroën 2cv deux chevaux. Bij ons kun je een prachtige Citroën 2cv huren voor een dagje uit, als trouwauto voor je bruiloft, voor een weekendje weg of voor een uniek bedrijfsuitje met Eenden.
Trouwauto huren Vintage Road Trips."
Een originele Porsche trouwauto huren, dat geeft extra kleur aan de mooiste dag van je leven. Je huurt een oldtimer Porsche trouwauto bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor 299 per dag. Dat betekent dat jullie tijdens de bruiloft van s morgens 09.00 uur tot en met s avonds 18.00 uur plezier hebben van de klassieker.
Huur een Oldtimer, Sportieve of Klassieke Trouwauto in Maastricht!
Wij geven u graag snel alle informatie die u nodig heeft voor uw beslissing. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website, waarna wij snel contact met u opnemen met alle antwoorden. Wij kunnen uw vragen ook doorspelen aan de aanbieders, waardoor u via ons een volledig antwoord kunt ontvangen. Natuurlijk willen wij dat een trouwauto huren in Maastricht makkelijk verloopt en wij doen er dan ook alles aan om een steentje bij te dragen aan uw bijzondere dag met behulp van uw ideale trouwvervoer. Uw Sportieve, klassieke trouwauto of oldtimer huren met of zonder chauffeur in Maastricht?
Oldtimers huren en zelf rijden Klassiekershuren.nl.
Trouwauto Oldtimer Special. Classic Bed Breakfast. Classic Sun Picknick. Visit Zoute Grand Prix Knokke-Heist. Onze klassiekers, stuk voor stuk uniek. Home Onze klassiekers. Je bent op zoek naar een prachtige trouwauto voor je bruiloft, een gala of voor een prachtige dag erop uit.
Home Vintage Road Trips.
Kijk hieronder naar ons assortiment aan oldtimers en cabrios en klik voor meer informatie over het huren van die oldtimer of cabrio! 599 VW T1 Spijlbus Camper huren. 139 2CV huren. 199 Kever Cabrio huren. 299 VW T1 Spijlbus 8 persoons huren. 399 VW camper huren. 199 VW T2 busje 8 persoons huren. 199 Alfa Romeo Spider huren. 319 Porsche 911 huren. 319 Ford Mustang Cabrio huren. 79 Vespa huren. 139 Trouwauto huren. Je vindt Vintage Road Trips op de volgende locaties. 3821 AE Amersfoort. 31 33 785 2000. 2035 Route des Baisses. 13130 Berre L'Etang.' 33 413 680146. VW Camper huren Frankrijk. VW Kever Cabrio huren. VW T2 Westfalia huren. 2cv eend huren. Klassieke Vespa huren. Porsche 911 SC huren. VW Kever huren. Alfa Romeo Spider huren. Oldtimer huren Frankrijk. Geef ons een review.
Visscher Oldtimer huren.
Beleef het rijden zoals vroeger. Wij hebben 50 oldtimers die u kunt huren voor bijvoorbeeld een trouwerij, dag of weekend weg, gala of bedrijfsuitje. Alle oldtimers uit de Visscher collectie verkeren in een zeer goede staat. Citroën 2 CV Charleston 250, per dag.
Huur een oldtimer Dalstra Reizen.
Bent u op zoek naar een origineel vervoermiddel voor uw gezelschap? Het ludieke en originele karakter van onze oldtimer bussen en de gastvrijheid, geven uw dagtocht een ontspannen en informele sfeer. Een unieke belevenis en een prachtig mooi stukje nostalgie!

Contacteer ons