Zoeken naar oldtimer te huur zonder chauffeur

oldtimer te huur zonder chauffeur
Trouwauto huren? Met of zonder chauffeur bij Nostalgico.
Deze bijzondere blauwe Amazon uit 69 is te huur in elke regio, uitsluitend met chauffeur. Te huur per halve dag of hele dag, vraag naar de actuele tarieven. In 1956 werd de Volvo Amazon als middelgrote sedan geïntroduceerd, wat Volvo pas echt op de kaart.
zilver
Oldtimer verhuur.
Deze Parijse oldtimer bus gebouwd in 1923 heeft dienstgedaan als openbaarvervoer in Parijs. De bus werd bemand door een chauffeur die afgescheiden van de gasten zit. Achter op het balkon stond de conducteur die gasten op en af liet stappen. Men ziet ook nog een extra handrem op het balkon voor de conducteur. Deze was voor nog aansnellende gasten de mogelijkheid te bieden om op te stappen terwijl de chauffeur al aan het wegrijden was.
daikin
Trouwvervoer TrouweninGroningen.nl.
T 020-6005762 / 0647900649. Andere Weg heeft 14 unieke auto's' te huur voor uw trouwdag. Het trouwvervoer wordt geleverd met chauffeur. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn door u een breed assortiment bussen en trouwauto's' te leveren.
google adverteren
Citroën Traction Avant 11 BL.
Prijs per dag 300, inclusief btw. Lees hier de algemene voorwaarden voor het huren van een oldtimer.: De meeste oldtimers zijn zonder chauffeur te huur, enige oldtimers kunnen door de oude bediening niet zonder een ervaren chauffeur verhuurd worden. De kosten hiervoor zitten in de genoemde prijs per dag verwerkt en dit wordt vermeld bij de omschrijving.
Tehuur Chauffeursdiensten 2dehands.be.
7 december 2017 1937: Puurs. Oldtimer te huur: VW Volkswagen witte Kever Cabrio 1962. Deze prachtige VW Volkswagen Kever Cabrio 1962 is te huur met chauffeur voor uw huwelijk, feest of jubileum. De wagen is 100% in orde en versi.
Oldtimer Nederland, klassiekers, oldtimers en classic cars.
Trouw-vervoer zonder chauffeur 2. Verhuur met chauffeur 1. Verhuur zonder chauffeur 2. Klassiekers Engels 5. Klassiekers Frans 2. Mercedes Benz 1. Rolls Royce 1. Populaire oldtimer en klassieker merken. Home Algemene voorwaarden Privacy en cookies Sitemap Adverteren Help contact Copyright 2003/2017 Oldtimer Nederland.
Oldtimer huren oldtimers te huur bij Dockx Rental Dockx Rental.
Zin om u onder te dompelen in de sfeer van lang vervlogen tijden? Huur dan een oldtimer bij Dockx Rental. Al onze oldtimers zijn in perfecte staat. Een stijlvolle classic car huren voor een bruiloft, huwelijksverjaardag, jubileum of gewoon voor een romantisch ritje? Elke tocht is een unieke ervaring. De verhuur van sommige modellen gebeurt uitsluitend mét chauffeur.
Autobedrijf Boekema. Een trouwauto huren. trouwerij, Oldtimer huren, receptie, dagje uit. Volvo, Kever, Fiat 500.
Tevens is het mogelijk een auto met chauffeur te huren. De VW Kever Cabrio 1972. U bent op onze website gekomen omdat u zich voorbereid op uw trouwdag. Een karakteristieke trouwauto bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw trouwdag. Onze VW Kever cabriolet is zo'n' auto met karakter. Door het bijzondere motorgeluid en de mogelijkheid om zonder kap te rijden een onderstreping van de mooiste dag!
Sportieve of Klassieke Trouwauto Huren? ikwileentrouwautohuren.nl.
Uw Sportieve, klassieke trouwauto of oldtimer huren met of zonder chauffeur. Bij het huren van een luxueuze trouwauto is het aan jullie of je een trouwauto huurt inclusief of exclusief chauffeur. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uitgaat. Het is een prettig idee om het vervoer over te laten aan een professionele chauffeur.
Van Rijn Oldtimer Verhuur, Hilvarenbeek Voor oldtimers in de regio Tilburg, Eindhoven, Breda en s-Hertogenbosch!
Laat u dan vorstelijk, romantisch of feestelijk in een oldtimer vervoeren. Voor uw trouwvervoer of feestvervoer hebben wij volledig gerestaureerde oldtimers ter beschikking, zowel met als zonder chauffeur. Bruidsauto Oldtimer verhuur Trouwauto Tilburg Trouwauto Noord Brabant trouwauto huren. Trouwauto Noord Brabant.

Contacteer ons