Op zoek naar huur oldtimer?

huur oldtimer
Oldtimers te huur in Nederland.
U bent hier: Oldtimers te huur. Oldtimers te huur in Nederland. Er worden momenteel 123 oldtimers te huur aangeboden in Nederland. U kunt een lijst opvragen van al deze oldtimers of u kunt de oldtimers opvragen van één bepaalde regio.
muursticker
Vind Oldtimer verhuur op Marktplaats.nl.
Trouwauto, cabrio, kever, oldtimer, trouwerij, verhuur. Als liefhebber en eigenaar van een klassieke oldtimer heb ik mijn droom waargemaakt met de aanschaf van een unieke, stijlvolle en zeldzame amerikaanse oldtimer cabriolet, een chevrolet corvair monza uit 1965. Daarna nog een vw kever cabrio speedster aangeschaft uit 1973. Deze klassiekers deel ik graag met u. 02 mei 18. Unieke oldtimer mobiele DJ bus te huur als podium voor DJ's.
freelance
Oldtimer huren bij ClassicBus! Classicbus.
Huur de Asquith promotiewagen! Neem een kijkje in ons wagenpark voor het complete aanbod! Buzz on tour. Promotie in en door Zwolle. Klassieke autos bij Classicbus. Vraag een vrijblijvend offerte bij ons aan. Oldtimer huren bij ClassicBus! Zoekt u een oldtimer voor een speciale gelegenheid?
airbnb new york
Oldtimer trouw auto huren Oldtimerbeleving.nl.
Bij oldtimerbeleving.nl bent u aan het juiste adres! Of juist niet? Bij ons draait het om de beleving van het rijden in een bijzondere, exclusieve auto: de oldtimer van uw keuze. Dé ultieme en unieke beleving van rijden in een oldtimer.
Oldtimer huren als trouwauto Oldtimer trouwvervoer.
Niet alleen trek je hiermee de aandacht wanneer je je rond laat rijden, maar ook op je trouwfotos doet een oldtimer het altijd goed. Daarnaast heeft een oldtimer altijd zon heerlijk, romantische uitstraling. Dat geeft je trouwdag net dat beetje extra. Er zijn prachtige oldtimers te huur, uit de jaren 50 en 60.
Oldtimer huren Trouwvervoer Dagje uit HuurEenOldtimer.nl Trouwvervoer Oldtimer huren Trouwauto verhuur.
Wij hebben voor onze trouwdag de MGB wit cabrio gehuurd. De communicatie met huur een oldtimer was erg prettig. We konden op ieder moment langs komen om de auto te bezichtigen. Wat hebben wij een plezier gehad van deze auto op onze trouwdag!
Rent a perfect car in your neighbourhood with SnappCar.
Rent a car in Amsterdam Rent a car in Utrecht Rent a car in Rotterdam Rent a car in Den Haag Rent a car in Groningen Rent a car in Eindhoven. Rent an electric car Rent a van Rent a convertible Rent an RV or camper Rent an oldtimer.
Visscher Oldtimer huren.
Bekijk onze acties. Oldtimers en trouwautos huren. Beleef het rijden zoals vroeger. Wij hebben 50 oldtimers die u kunt huren voor bijvoorbeeld een trouwerij, dag of weekend weg, gala of bedrijfsuitje. Alle oldtimers uit de Visscher collectie verkeren in een zeer goede staat.

Contacteer ons