Meer resultaten voor huur oldtimer

huur oldtimer
Een klassieke auto huren? Een oldtimer huren? Huur een MGB!
Beleef het huren van een echte klassieker. Huur een klassieke auto bij Classic Rentals! De perfecte trouwauto. Op zoek naar een trouwauto voor de dag van je leven? Met een MGB of Jaguar e-type V12 roadster zal jullie bruiloft nog specialer worden! De MGB's' en de Jaguar XKE OTS open top sportscar zijn prachtige auto's' om in te trouwen, de originele interieurs zien er schitterend uit en het maken de auto's' perfect voor de trouwfoto's! En, je mag zelf rijden! Een belevenis op zich, maar omdat je de auto zelf mag besturen ben je als bruidspaar ook even samen zodat jullie kunnen genieten van elkaar en de dag. Bij mooi weer kan de kap natuurlijk open zodat het getoeter en felicitaties onderweg goed te horen zijn! We bieden ook tal van extra's' die deze speciale dag nog specialer zullen maken! Toeren, weekendje weg of op vakantie? Altijd al eens zelf in een oldtimer cabrio willen rijden?
online
Oldtimers huren en zelf rijden Klassiekershuren.nl.
Vraag een offerte aan! Je rijdt zelf, zónder begeleider! Je betaalt géén borg! Geen reclame in of op de klassieker. Huur in Nederland èn België. Je klassieker staat gepoetst klaar. De auto is 100% in topconditie. Standaard All Risk verzekerd.
waterdicht cement kelder
Huur een Oldtimer, Sportieve of Klassieke Trouwauto in Veenendaal!
Uw Sportieve, klassieke trouwauto of oldtimer huren met of zonder chauffeur in Veenendaal. Bij het huren van een luxueuze trouwauto is het aan jullie of je een bruisauto huurt inclusief of exclusief chauffeur. Op Ikwileentrouwautohuren.nl zijn er verschillende aanbieders die de mogelijkheid bieden om de trouwauto zonder chauffeur te verhuren.
Slotenmaker
Huur een Oldtimer, Sportieve of Klassieke Trouwauto in Heerlen.
Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan een prachtige bruiloft en kunt u onbezorgd de ideale trouwauto huren in Heerlen. Uw klassieke, sportieve trouwauto of oldtimer huren met of zonder chauffeur in Heerlen? Bij het huren van een luxueuze trouwauto is het aan jullie of je een bruisauto huurt inclusief of exclusief chauffeur.
Huur een caravan of kampeerbusje bij Tralaluna.
Huur een retro kampeerbusje of caravan. Alle Casita on Wheels zijn oldtimer kampeerbusjes en caravans uit de jaren 60 of 70. Geen één is hetzelfde maar allemaal zijn ze netjes gerestaureerd en hebben ze een Vintage Stijl: een mengeling van oud en nieuw, nostalgisch, retro of werelds hip!
Oldtimer huren voor cruise of br.
Oldtimer huren en eventuele voorwaarden. In de voorwaarden wordt de zorgplicht van gebruiker vastgelegd, aansprakelijkheid, prijs, enz. De borg van de auto is afhankelijk van het bedrijf, kan variren tussen de 200 en 500 euro. Met deze borg is uw eigen risico afgedekt. In geval van schade of ongeval verlies je meestal niet meer dan het bedrag dat bij een bedrijf is vast gesteld. Voor de huur van een klassieker zit vaak een leeftijds grens en een bepaalde jaar rijervaring.
Visscher Oldtimer huren.
Bekijk onze acties. Oldtimers en trouwautos huren. Beleef het rijden zoals vroeger. Wij hebben 50 oldtimers die u kunt huren voor bijvoorbeeld een trouwerij, dag of weekend weg, gala of bedrijfsuitje. Alle oldtimers uit de Visscher collectie verkeren in een zeer goede staat.
Huur een oldtimer DagjeWeg.NL.
Op pad met een picknickmand, een polaroidcamera en een routekaart en de dag kan niet meer stuk. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk voor een dagje uit met een oldtimer. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Huur een oldtimer?
Oldtimer Autoverhuur in Italië agriturismo amalfi kust, agriturismo sorrento VesuvioTour.
Oldtimer Autoverhuur in Italië. Rijd zelf in een klassieke oldtimer Amalfikust, Sorrento, Chianti, Apulië, overal! Klassieke huurauto voor onafhankelijke reizigers en begeleide groepen. Glooiende heuvels, afgelegen herbergen, een klassieke cabrio en de romantiek van de openbare weg. Wij bieden klassieke cabrio's' te huur met een lever en verzameldienst van de auto's' bij het verblijf van de gast.
Oldtimer trouw auto huren Oldtimerbeleving.nl.
Bij oldtimerbeleving.nl bent u aan het juiste adres! Of juist niet? Bij ons draait het om de beleving van het rijden in een bijzondere, exclusieve auto: de oldtimer van uw keuze. Dé ultieme en unieke beleving van rijden in een oldtimer.

Contacteer ons